Workshop ‘Natuurcoaching – één met je natuur’

Ervaar de kracht van natuurcoaching, en ontdek wat natuurcoaching voor jou kan betekenen. Doorlopende workshops op een prachtige locatie met iedere keer een ander thema.

Wat is natuurcoaching

Bij natuurcoaching gebruik ik de omgeving als tweede coach voor jouw begeleiding en ondersteuning. De natuur brengt jou in contact met jouw ware natuur en je innerlijke wijsheid. Je ontdekt de antwoorden op jouw vragen en oplossingen op bepaalde problemen door in interactie te gaan met de natuur. Doordat de natuurbeelden zich verankeren diep in je lichaam, neem je deze automatisch mee naar je dagelijks leven en je werk, waardoor er gewenste veranderingen stap voor stap gaan optreden.

Wat doen we tijdens een workshop natuurcoaching

De workshops worden gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning.
Doordat er elke keer een ander thema aan bod komt, kun je als deelnemer iedere keer deelnemen, maar zijn deze workshops ook toegankelijk als je af en toe een keer wil deelnemen.

Ik werk met diverse werkvormen waarbij ik de natuur en de weerselementen gebruik, waardoor je een diversiteit aan workshops krijgt. Ieder persoon is uniek, en heeft zijn eigen persoonlijke thema’s, en zijn eigen groeiproces. Door deze workshops te volgen zul je in en met de natuur werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alles zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden, en we zullen vooral ook genieten van de rust en prachtige omgeving.

De workshops gaan altijd door, onder alle weersomstandigheden, want ongeacht wat de weerselementen ook zijn, ze zijn er om jou iets te laten zien, en jou te helpen in jouw proces.
Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor deze workshops geen geoefende wandelaar te zijn. We starten altijd vanuit de praktijk, en sluiten hier ook weer af met koffie, thee, en iets lekkers.

In de agenda staan alle datums met de beschrijving van de verschillende thema’s.

Een workshop natuurcoaching is voor jou als je:

  • De kracht wil ervaren van natuurcoaching
  • Graag in de natuur komt of vaker zou willen
  • Antwoord wilt op levens- en loopbaan gerelateerde vragen, en gewenste verandering in je leven of werk wil hebben
  • De symbolen uit de natuur wil leren verstaan, en oog krijgt voor de spiegelende werking van de natuur
  • Een verrassende workshop in een prachtig natuurgebied wilt volgen