Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’

Ontdek wat er op een diepere laag onder je klacht(en) of zorgvraag zit bij de Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’, inclusief koffie/thee, en een gezonde versnapering.

Tijdens deze workshop wordt er gekeken naar de diepere laag die onder een klacht/blokkade of ziekte zit. We gaan kijken naar de oorzaak of oorsprong waar de klacht of ziekte is ontstaan. Veel klachten ontstaan doordat er niet verder wordt gekeken dan de ziekte of klacht zelf. Als er niet naar de oorzaak wordt gekeken blijven deze steeds terugkeren, het wordt een vastzittend patroon en kan chronisch worden.

In deze workshop gaan we systemisch kijken naar de onderliggende oorzaak van klachten op 3 niveaus:

Fysiek/lichamelijk:
Voelen we ons thuis waar we zijn, staan we met beide benen op de grond en in het leven, hebben we genoeg zelfvertrouwen, voelen we ons veilig, hoe is onze algemene gezondheid. Geven we duidelijk onze grenzen aan.
Als er blokkades zitten op het fysieke vlak, dan raak je uit balans en dan kun je ziek worden. Je kunt last krijgen van je benen, knieën of enkels, slechte doorbloeding, last van je lage organen, bloeddruk, ontevredenheid, depressie, overspannenheid, burn-out.

Mentaal/emotioneel:
Hierbij gaan we kijken naar onderliggende emoties van bepaalde klachten. We gaan op zoek naar de oorzaken waardoor verdriet, boosheid of angsten op zielsniveau zijn ontstaan, of die zijn doorgegeven via het onderbewuste uit een vorige generatie.
Het kan zijn dat je niet genoeg voor jezelf zorgt, en niet voor jezelf opkomt. Ook kunnen er problemen zijn in de relationele sfeer. Maar ook bij gebrek aan levensvreugde of eigenliefde, en of je openstaat voor intimiteit en creativiteit. Kunnen vergeven en loslaten. Bij blokkades op dit gebied kun je klachten hebben in de nek, schouders, rug, longen, hart, heupen, bekken, blaas, nieren, darmen.

Denkpatronen:
Hoe zien we onszelf, en hoe denken we over onszelf, overtuigingen die verborgen liggen in ons onderbewuste. De programmering hiervan ontstaat al heel vroeg, alles wat je meekrijgt vanaf de geboorte, hoe je bent opgevoed, en wat je meekrijgt vanuit de maatschappij om je heen. Hooggevoelige (HSP) mensen zullen hier meer last van hebben dan minder gevoelige mensen. Indien je hierbij blokkades hebt opgelopen kun je last ondervinden van een laag zelfbeeld, en weinig zelfvertrouwen hebben. Je kunt last krijgen van je buik, maag, galblaas, lever en milt, maar ook zorgen of piekeren, of het hebben van negatieve gedachtes.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?
Tijdens de workshop is er voor iedereen de mogelijkheid om één of meerdere klachten, blokkades of symptomen in te brengen. Met behulp van Chi Gong lichaamswerk, en een mindfulness bodyscan gaan we hier systemisch naar kijken door middel van attributen en vloerankers. Door de opstelling wordt zichtbaar gemaakt wat de onderliggende oorzaak is van de klacht of ziekte, en zal de energie gaan stromen waardoor blokkades kunnen oplossen.

Voor wie is deze workshop geschikt?
Voor iedereen die last heeft van (lichamelijke)klachten waaronder ook chronische klachten/ziekte, angsten, burn-out, overspannenheid, belemmeringen, vastzittende patronen en overtuigingen, en graag healing wil ontvangen op de diepere lagen van ons systeem, waarmee blokkades oplossen op zielsniveau.

Highlights
• Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’
• Inclusief thee, water, vruchtensap en een gezonde versnapering
• De workshop geeft inzicht in je (chronische) ziekte of klacht, belemmering, vastzittende patronen en overtuigingen

De workshop start om 19.00 uur, en duurt tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur!