Tachyon Cocoon behandeling

Tachyon energie is een kosmische energie die van binnenuit zuivert en die stimulerend werkt op alle niveau’s van ons wezen. Het ontgift ons lichaam, zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Algemene informatie
Met een Tachyon Cocoon behandeling kunnen klachten op zowel fysiek als mentaal gebied worden aangepakt. Je kunt hierdoor beter gaan slapen, pijnlijke klachten verminderen of verdwijnen zelfs, het versterkt het immuunsysteem, gewrichtsklachten kunnen afnemen, het geeft een sterke ondersteuning bij burn out en je kijk op de wereld kan totaal veranderen. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken.

Omschrijving Tachyon Cocoon behandeling
Tijdens deze behandeling van 20 minuten, die inclusief een kort intakegesprek (en nagesprek) 45 minuten zal duren lig je op en onder een gesloten verticale tachyonband (Cocoon genoemd). Je ogen worden afgedekt met een tachyonmasker en over de voeten komen 2 zakjes met in elk een tachyondisc. Ook onder beide handen ligt een tachyondisc. Gedurende deze behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel, met ontspannende muziek op de achtergrond en een aromatherapie geur erbij.

In combinatie met een energetische behandeling
De Cocoon kan ook mooi gecombineerd worden met een energetische behandeling. Na een Reiki behandeling of na het magnetiseren lig je nog 15 minuten in de Cocoon. Je zult ervaren hoe fijn dit energiebad aansluit op de behandeling. De blokkades worden opgelost en de energie kan weer volop stromen door het lichaam. Het zelfgenezingsproces kan beginnen. Je zult je fitter en energieker gaan voelen.