Cursus magnetiseren en intuïtief waarnemen

In deze cursus leer je je intuïtieve gaven te ontwikkelen, energetisch waarnemen, en verantwoord te magnetiseren. De kennis die al lang in je onderbewustzijn ligt, gaan we met deze cursus opnieuw tot leven brengen. Magnetiseren is twintig procent kennis en tachtig procent intuïtie. Daarom is deze cursus ook vooral praktisch gericht. Tijdens deze cursus leer je jezelf goed kennen, en leer ik je hoe je intuïtief kunt waarnemen, je jezelf kunt afschermen tegen energieën van anderen, en magnetiseren. Je leert blokkades, ziektes, traumatische ervaringen en het disfunctioneren in het lichaam op te sporen en te behandelen. Ook maak je tijdens deze cursus kennis met het energieveld, de aura, en de energiecentra in het lichaam, de Chakra’s.

Deze cursus wordt gegeven in vier dagdelen om de twee weken op vrijdagmiddag (13.00-16.00 uur). De cursus bestaat uit een gedeelte theorie, maar is voornamelijk gericht op de praktijk. Ik werk met kleine groepjes, maximaal 6 personen, waardoor er ruimte is om genoeg te kunnen oefenen, en vragen te stellen. Je ontvangt na deze cursus een certificaat van deelname.

Wat leer je in deze cursus?

• Bodyscan en magnetiseren bij jezelf
• Opsporen en magnetiseren van blokkades
• Emoties bij ziekte
• Ontwikkeling van de aura en chakra’s, en hun kleuren
• Magnetiseren en de aura
• Magnetiseren en de Chakra’s
• Verbindingen en interactiekoorden, energieën waarnemen en onderscheiden
• Intuïtief waarnemen en magnetiseren op 3 lagen (lichamelijk, emotioneel, en onderbewuste)
• Contra-indicaties bij Magnetiseren

Na het volgen van deze cursus zul je in staat zijn om op een verantwoorde wijze jezelf en anderen te magnetiseren, kun je intuïtief waarnemen, en kun je een onderscheid maken welke energieën van jou zijn, en welke niet.

Indien je de cursus magnetiseren en intuïtief waarnemen hebt gevolgd, bestaat de mogelijkheid om eens in de 6 weken aan te sluiten bij de ontwikkelingsgroep magnetiseren. Deze avonden zijn bedoeld om je verder te ontwikkelen, en het geleerde van de cursus  in een ongedwongen en gezellige sfeer in de praktijk te brengen.
Na de koffie en thee starten we op deze avonden altijd met een intuïtieve oefening, of een zelfhelende visualisatie.
Daarna gaan we in tweetallen of drietallen werken, max 6 personen, zodat we allemaal tegelijk en in alle rust bezig kunnen zijn.