Workshop ‘De boodschap van je ziel’

Tijdens deze workshop ga jij je levenslesgetal en zielsgetal berekenen, en ontdek je wat de boodschap is van je ziel inclusief koffie, thee, water, en iets lekkers.

Heb jij je je altijd al afgevraagd met welk doel dat jij naar de aarde bent gekomen, en wat jouw levensles hier op aarde is, dan is deze workshop zeker iets voor jou.

N.a.v. het lezen van het boekje ‘Sprookje van de dood’ ben ik getriggerd over hoe je als zieltje naar de aarde komt. Tijdens het lezen kwam ik er al snel achter, dat je als ziel jouw hele route voordat je geboren wordt al hebt uitgestippeld. Zo heb je dus van te voren je ouders gekozen, je familie, je partner, je vrienden, kennissen, iedereen die op je pad komt, en begeleiden op je reis door het leven. Dit betreft zowel de goede als de minder goede mensen waar je mee te maken hebt in je dagelijkse leven.

Buiten de keuze van alle mensen die je tegenkomt tijdens jouw aardse reis, krijg je als zieltje ook de keuze in het maken van de levensles die je wil gaan uitdragen hier op aarde. En dit is nou precies hoe deze workshop is ontstaan.

Want wat gaan we doen tijdens deze leuke workshop:

Highlights

  • Jouw levenslesgetal en zielsgetal berekenen en verklaren
  • Een meditatie ‘ontmoeting met een helper of gids’
  • Jouw geboortebloem kleuren
  • Flitsopstelling en duiding van jouw levenslesgetal, en de film van jouw leven