Reiki cursussen

Voor wie is een Reiki inwijding?
Een Reiki inwijding is voor iedereen, zowel jong als oud, die inzicht wil hebben in zijn of haar levensdoelen, die bewuster wil leven, en die een goede balans willen hebben tussen lichaam en geest. Tevens bevordert Reiki je gezondheid. Met een Reiki inwijding in de eerste graad is het mogelijk jezelf en anderen te behandelen.

Wat is een inwijding?
Tijdens een inwijding wordt een Reiki-kanaal bij je gemaakt. De energiekanalen worden geopend, en de energie kan via de kosmos door jou heen stromen. Een inwijding is voor het leven, en zal niet meer verdwijnen, ook niet als je het maar zelden gebruikt. Het kan minder worden, maar verdwijnt nooit.

Reiki 1 cursus

Deze cursus wordt gegeven in 2 dagen (zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur) . Tijdens deze cursus ontvang je 4 inwijdingen, leer je de 5 leefregels volgens het USUI systeem, en wordt je vertrouwd gemaakt met de handposities voor een zelfbehandeling, stoelbehandeling en tafelbehandeling, en wordt er veel aandacht besteedt aan het beoefenen van Reiki. Na het behalen van Reiki 1, kun je jezelf en anderen behandelen.

De prijs voor deelname aan de Reiki 1 cursus is € 225,00.
Dit is inclusief de inwijding, lesmateriaal, certificaat van Reiki Vereniging Cirkel, koffie/thee met iets lekkers, een lichte lunch op beide dagen en een terugkomavond.

Na het volgen van deze cursus kun je ook worden opgenomen als lid van Reiki Vereniging Cirkel.

Tussen de Reiki 1 en Reiki 2 inwijdingen dient minimaal 3 maanden te zitten waarin je je Reiki eigen maakt, en intensief bezig bent met zelfbehandelen. De periode kan ook langer zijn, je zult zelf voelen wanneer je klaar bent om de Reiki 2 inwijdingen te mogen ontvangen.

Reiki 2 cursus

Tijdens deze cursus die in anderhalve dag (zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, en één avond van 19.00 – 21.30 uur) wordt gegeven leer je de drie symbolen, en deze te gebruiken. Ze zorgen ervoor dat je Reiki energie sterker wordt, de behandelingen meer resultaat hebben en je intuïtie groter wordt.
Met het eerste symbool kun je bepaalde gebeurtenissen uit het verleden behandelen, het tweede symbool vergroot de kracht, en het derde symbool zorgt voor emotioneel helen. Na de inwijding in de tweede graad kun je op afstand Reiki geven.
Tevens gaan we in deze cursus leren om de werking en kracht van edelstenen te voelen, en hoe we deze kunnen inzetten tijdens het geven van een behandeling.

De prijs voor deelname aan de Reiki 2 cursus is € 275,00.
Dit is inclusief de inwijding, lesmateriaal, certificaat van Reiki Vereniging Cirkel, koffie/thee met iets lekkers, een lichte lunch en een terugkomavond.

Na het volgen van deze cursus kun je ook worden opgenomen als lid bij Reiki Vereniging Cirkel.

Tussen de Reiki 2 en Reiki 3A Master inwijding dient minimaal één jaar te zitten waarin je regelmatig bezig bent met het geven en ontvangen van Reiki.

Reiki 3A

In deze cursus ontvang je het laatste Reiki symbool, het Master symbool. Je helende kracht in je handen zal hiermee nog meer versterken en dieper doordringen ten opzichte van Reiki 2. Met het Master symbool kun je nu een hele behandeling geven in 20 minuten.

Reiki 3 is de inwijding op spiritueel gebied en op zielsniveau. Het maakt de verbinding tussen ziel en persoonlijkheid sterker. De inwijding zorgt voor een grote bewustwording op alle fronten in in je leven. Je leert wat byosen zijn, en hoe je deze kunt voelen en waarnemen. Er zullen diverse oefeningen aan bod komen waarmee je de verschillende byosen technieken kunt oefenen. Ook gaan we in deze cursus een aantal grondbeginselen doen van het magnetiseren. Met behulp van een pendel gaan we de energieniveaus uitpendelen.

Na deze inwijding mag je jezelf Reiki Master noemen, en kun je mensen helpen met blokkerende overtuigingen en gedachten.

Deze cursus bestaat uit 3 dagdelen en kan in overleg individueel worden gegeven. De cursus wordt gehouden op een zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, en één avond van 19.00 – 22.00 uur. Neem hiervoor contact op via een mail.

De prijs voor deelname aan de Reiki 3A cursus is € 550,00.
Dit is inclusief de inwijding, werkboek, certificaat van Reiki Vereniging Cirkel, koffie en/of thee en een terugkomavond.

Na het volgen van deze cursus kun je ook worden opgenomen als Master bij Reiki Vereniging Cirkel.

Er is altijd een mogelijkheid om een kennismakingsavond bij te wonen, om te kijken of Reiki ook iets voor jou is. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak!

Iedere 6 weken zal er van 19.30 – 22.00 uur een open Reiki oefenavond worden gehouden. Deze is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van Reiki 1 of Reiki 1 en 2. Tijdens deze avond worden ervaringen uitgewisseld met elkaar, en ben je in ongedwongen sfeer bezig met het geven, ontvangen en op afstand beoefenen van Reiki. Bij voldoende plek mag je ook aansluiten indien je ergens anders de inwijdingen hebt ontvangen. Check dit even vooraf via de mail.

Tijdens deze Reiki avonden welke we altijd starten met een mooie en ontspannen meditatie, gaan we werken met de helende Universele Reiki energie. We gaan onszelf behandelen, en we gaan Reiki aan elkaar geven en ontvangen door middel van een tafel of stoelbehandeling. Voor deelnemers die Reiki in de tweede graad hebben is er ook de mogelijkheid om te oefenen met behandelen op afstand.
Je zult merken na een drukke dag hoe heerlijk het is om hier mee bezig te zijn, en hoe ontspannen en rustig je op het eind van de avond naar huis gaat, om vervolgens heerlijk te kunnen gaan slapen.
Je kunt je hiervoor aanmelden via de agenda welke is terug te vinden onder contact & info. Daar staan de datums op wanneer deze avonden worden georganiseerd.
Ik werk met kleine groepjes (max. 6), zodat we allemaal tegelijk en in alle rust bezig kunnen zijn.

Naast de openbare Reiki avonden is er ook een groep voor spirituele groei en ontwikkeling. Met deze spirituele healing groep werken we met verschillende thema’s, in combinatie met healing in de vorm van Reiki of magnetiseren. Denk hierbij aan foto’s lezen, psychometrie, intuïtief waarnemen, werken met edelstenen, meditatie oefeningen, kaartreadings, intuïtief schilderen en tekenen, en nog veel meer. De datums voor deze avonden vind je terug in de agenda.

Voor deelname aan de spirituele healing avond dien je in het bezit te zijn van Reiki 2, of de cursus magnetiseren en intuïtief waarnemen hebben gevolgd, of al bekend zijn en praktisch bezig zijn met magnetiseren. 

De kosten voor zowel de openbare Reiki avond als de spirituele healing avond zijn € 17,50 inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Sta in Balans is lid van Vereniging van Reiki-Masters Cirkel en is opgenomen in het Register van aanbevolen opleiders.

Vragen?
Stuur een mailtje naar info@sta-in-balans.nl