White Light

De White Light energie is een beschermende energie en uitermate geschikt om ruimtes te reinigen van negatieve zware energieën en deze zuiver te houden.   Ook kun je jouw sieraden energetiseren voor persoonlijke bescherming. White Light energie kan tevens ook ingezet worden bij jouw persoonlijke energetische werkzaamheden en healingen in de praktijk. Het enige wat je dan hoeft te doen is: Denk, …. “White Light”en de energie zal stromen.
Het werken met deze energetische vorm is exact hetzelfde als de Tachyon energie. Je hoeft alleen je intentie te gebruiken om de gewenste objecten te voorzien van deze energie.

White Light inwijding
Lijkt de White Light energie tevens een krachtige aanvulling op jouw energetische werkzaamheden ? Dan is deze Inwijding een welkome aanvulling. White Light kan ook als mooie aanvulling bij Reiki worden gebruikt.
Tevens kun je na de inwijding ook energie antennes creëren, zoals die beschreven zijn bij de Tachyon handleiding. Hier vervang je gewoon het woord “Tachyon” in “White Light”.
White Light Source inwijding

Dit is een vervolg op de White Light inwijding. Een White Light source antenne zal alles automatisch in zijn directe omgeving veranderen in een permanente antenne. Het werkt op diep niveau door. Als je een White Light Source antenne bij je draagt zul je in staat zijn om overal waar je komt de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed.

White Light Source antenne heeft in tegenstelling tot White Light bij het verdwijnen van de antenne de kracht om de levensenergie permanent uit te zenden doordat het object een zelfonderhoudende antenne wordt.

Let op: om deze Inwijding(en) te ontvangen moet je eerst ingewijd zijn in de Tachyon 2010 Energie. Als je de inwijding wilt ontvangen van de White Light Source dien je eerst ingewijd te zijn in de Tachyon 2010 Source.

Kosten en betaling

Inwijding White Light: 22 euro
Inwijding White Light Source; 22 euro
Inwijdingen White Light en White Light Source samen: 33 euro

De betaling dient vooraf te worden overgemaakt na telefonisch contact en afspraak

Na de inwijding
Bij een inwijding op afstand ontvang ik na afloop graag bericht hoe het gegaan is en dat alles oké is.
Je kunt me mailen op info@sta-in-balans.nl