Evenement
Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’

Datum/Tijd
30/10/2023
19:00 - 22:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’

Voel je weer fit met een workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’ (3 uur) inclusief thee, water, vruchtensap en een gezonde versnapering.

Tijdens deze workshop wordt er gekeken naar de diepere laag die onder een blokkade of (chronische) ziekte zit. We gaan de oorzaak inzichtelijk maken waardoor je ziekte of klacht is ontstaan. Vaak ontstaan deze doordat er niet verder wordt gekeken dan de ziekte of klacht zelf. Als er niet naar de oorzaak wordt gekeken blijven deze steeds terugkeren, het wordt een vastzittend patroon en kan chronisch worden.

In deze workshop gaan we systemisch kijken naar de onderliggende oorzaak van klachten op 3 niveaus:

Fysiek/lichamelijk:
Voelen we ons thuis waar we zijn, staan we met beide benen op de grond en in het leven, hebben we genoeg zelfvertrouwen, voelen we ons veilig, hoe is onze algemene gezondheid. Geven we duidelijk onze grenzen aan.
Als er blokkades zitten op het mentale vlak, dan raak je uit balans en dan kun je ziek worden. Je kunt last krijgen van je benen, knieën of enkels, slechte doorbloeding, last van je lage organen, bloeddruk, ontevredenheid, depressie, overspannenheid, burn-out.

Mentaal/emotioneel:
Hierbij gaan we kijken naar onderliggende emoties van bepaalde klachten. We gaan op zoek naar de oorzaken waardoor verdriet, boosheid of angsten op zielsniveau zijn ontstaan, of die zijn doorgegeven via het onderbewuste uit een vorige generatie.
Het kan zijn dat je niet genoeg voor jezelf zorgt, en niet voor jezelf opkomt. Ook kunnen er problemen zijn in de relationele sfeer. Maar ook bij gebrek aan levensvreugde of eigenliefde, en of je openstaat voor intimiteit en creativiteit. Kunnen vergeven en loslaten. Bij blokkades op dit gebied kun je klachten hebben in de nek, schouders, rug, longen, hart, heupen, bekken, blaas, nieren, darmen.

Denkpatronen:
Hoe zien we onszelf, en hoe denken we over onszelf, overtuigingen die verborgen liggen in ons onderbewuste. De programmering hiervan ontstaat al heel vroeg, alles wat je meekrijgt vanaf de geboorte, hoe je bent opgevoed, en wat je meekrijgt vanuit de maatschappij om je heen. Hooggevoelige mensen zullen hier meer last van hebben dan minder gevoelige mensen. Indien je hierbij blokkades hebt opgelopen kun je last ondervinden van een laag zelfbeeld, en weinig zelfvertrouwen hebben. Je kunt last krijgen van je buik, maag, galblaas, lever en milt, maar ook zorgen of piekeren, of het hebben van negatieve gedachtes.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?
Tijdens de workshop is er voor iedereen de mogelijkheid om één of meerdere klachten, blokkades of symptomen in te brengen. Met behulp van een Chi Gong oefening, en een mindfulness bodyscan gaan we hier systemisch naar kijken door middel van attributen en vloerankers. Door de opstelling wordt zichtbaar gemaakt wat de onderliggende oorzaak is van de klacht of ziekte, en zal de energie gaan stromen waardoor blokkades kunnen oplossen.

Voor wie is deze workshop geschikt?
Voor iedereen die last heeft van (lichamelijke)klachten/(chronische) ziekten, angsten, burn-out, overspannenheid, belemmeringen, vastzittende patronen en overtuigingen, en graag healing wil ontvangen op de diepere lagen van ons systeem, waarmee blokkades oplossen op zielsniveau.

Highlights
• Workshop ‘ziekte en blokkades, en de sleutel tot heling en groei’
• Inclusief thee, water, vruchtensap en een gezonde versnapering
• De workshop geeft inzicht in je klacht, (chronische) ziekte, belemmering, vastzittende patronen en overtuigingen
• Ontdek hoe jij je weer fit kunt voelen

De workshop start om 19.00 uur, en duurt tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur!

De avond gaat door bij een deelname van min. 3 personen, max 6 personen

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.