Workshop ‘in je kracht met hooggevoeligheid (HSP)’2024-06-09T10:41:41+02:00

Evenement
Workshop ‘in je kracht met hooggevoeligheid (HSP)’

Datum/Tijd
19/08/2024
19:00 - 22:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Workshop ‘in je kracht met hoog gevoeligheid (HSP)’

Zet jezelf in je kracht met de workshop ‘in je kracht met hoog gevoeligheid’ (3 uur)  inclusief koffie, thee, water, iets lekkers voor erbij, en handvaten voor de rest van jouw leven.

Ben jij iemand die prikkels van de zintuigen en gevoelens van anderen vaak feilloos aanvoelt, en de wereld op een zeer intense manier beleeft?

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je toch altijd in dezelfde valkuil stapt om het iedereen naar de zin te willen maken, vaak door over je eigen grens heen te gaan, maar ook dat anderen weer door jouw grens heen gaan.

Je weer te lang doorgaat, een volle agenda met afspraken hebt waar je toch geen nee tegen kunt zeggen, en te weinig rust neemt voor jezelf, waardoor je energiepeil hartstikke leeg loopt, je aan het einde van de dag totaal geen energie of puf meer hebt, en het liefst alleen nog maar wil slapen, en met rust gelaten wil worden.

Dit kan overprikkeling en gevoelens van stress veroorzaken en zelfs leiden tot een burn-out.

Herken jij dit, en misschien nog wel zoveel andere valkuilen die horen bij een hoog gevoelig persoon, gun jezelf dan deze leuke en leerzame workshop met gelijkgestemden, die als geen ander weten wat jij voelt.

Een workshop waarbij we samen gaan kijken waar jouw knelpunten zitten, maar ook jouw kwaliteiten.

Want vaak doordat we meer de valkuilen beleven van hoog gevoeligheid, of misschien nog niet eens weten dat we hoog gevoelig zijn, omdat dit vaak ook wordt vergeleken met ADHD – ADD of Autisme, zien we onze eigen kwaliteiten en talenten niet meer. Waardoor we onszelf dus letterlijk aan het vergeten zijn.

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je op een positieve manier kunt omgaan met jouw hoog gevoeligheid. Als je leert hoe je in balans kunt blijven en niet zo snel leegloopt in het bijzijn van anderen. Dat je jouw talenten en kwaliteiten door je hoog gevoeligheid op een krachtige manier kunt inzetten.

En dat is precies wat we met deze workshop gaan doen. Door positieve zelfreflectie en aan de slag te gaan met lichaamsgerichte oefeningen/opstellingen, en kijken wat jouw energieslurpers en energiegevers zijn, ontvang jij de handvatten om jouw hoog gevoeligheid beter te begrijpen en te omarmen.

Highlights

  • Workshop ‘in je kracht met hoog gevoeligheid (HSP)’
  • Inclusief koffie of thee/water en iets lekkers
  • De workshop die zorgt voor positieve zelfreflectie
  • Ontdek hoe jij weer kunt genieten, van jezelf kunt houden, en leert om te gaan met hoog gevoeligheid

De workshop gaat door bij een deelname van min. 4 personen, max 7 personen

Reserveringen

Tickets

€55,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€55,00
Totaal
€55,00
Ga naar de bovenkant