Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘stress en de weg naar innerlijke rust’

Datum/Tijd
11/06/2022
09:00 - 12:30

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Outdoor workshop natuur coaching ‘stress en de weg naar innerlijke rust’

Outdoor natuur coaching – één met je natuur

Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.

De workshops worden gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.

En dat is ook precies waar deze workshop over gaat.

De snelheid waarin we nu leven is voor veel mensen niet te doen. De meeste mensen leven vanuit de snelheid van de geest en verliezen daarmee het contact met het lichaam. Door veel in stress te leven ligt een burn-out vaak op de loer.

Het doel van deze workshop is dat je je bewust wordt van stress in je leven, en dat je weer in contact komt met je eigen lichaam, en van daaruit de elementen om jou heen opnieuw mag plaatsen. Vanuit verwondering en niet vanuit onontkoombaarheid. We gaan tijdens deze workshop vertragen.

We gaan een reis door de natuur maken: van stress naar de innerlijke rust in jezelf.

 

Er zullen ongeveer 6 workshops per jaar worden gehouden (vakantieperiodes uitgezonderd), met iedere keer een ander thema en een andere werkvorm, waardoor je een diversiteit aan workshops krijgt.

Doordat iedere workshop anders is, is het als deelnemer erg leuk om iedere keer mee doen, maar hierdoor zijn de workshops ook toegankelijk als je niet iedere keer kunt.

Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor het volgen van deze workshops geen geoefend wandelaar te zijn.

De workshops gaan door onder alle weersomstandigheden. Want ook de weerselementen zijn van waardevolle betekenis bij het werken in de natuur, en geven je vaak mooie inzichten.

Alles wat onderweg op je pad komt, is een aanknopingspunt voor jouw eigen proces.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.