Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘de natuur als jouw krachtbron’

Datum/Tijd
21/10/2023
09:00 - 12:30

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Natuur coaching – één met je natuur.

Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.

Doorlopende workshops op een prachtige locatie met iedere keer een ander thema.

Het thema van vandaag ‘de natuur als jouw krachtbron’ gaat over het bewandelen van jouw route, jouw levenspad. Ga jij de uitdaging aan, of  neem jij de gemakkelijke weg? Tijdens deze tocht, maar ook in je leven?

Luister jij naar de boodschappen die je binnen krijgt, via je gevoel in je lichaam, of via symbolen of signalen die op je pad komen, je hart, je innerlijke kind, of ben je de verbinding met je natuur verloren, en zo ook de enorme kracht die in jou verborgen ligt.

Het hoeft niet moeilijk te zijn om je te verbinden met je natuur en te ontdekken wie je werkelijk bent. Je hoeft je alleen maar te herinneren dat je als persoon deel uitmaakt van de natuur, en te kijken naar de spiegels en boodschappen van alles wat zich aandient. Alles om je heen waar je aandacht naartoe gaat geeft datgene weer wat er in jou omgaat.

Tijdens deze wandelworkshop van vandaag waarbij je je dieper gaat verbinden met de natuur in jezelf, ga je luisteren naar de boodschappen van de dieren die je om je heen ziet en hoort, en aan jou spiegelen.

Je leert de boodschappen van moeder natuur in je dagelijkse leven in te zetten, zodat je meer rust en balans in je lijf ervaart.

De workshops worden gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.

Doordat er elke keer een ander thema aan bod komt, kun je als deelnemer iedere keer deelnemen, maar zijn deze workshops ook toegankelijk als je af en toe een keer wil deelnemen.

Ik werk met diverse werkvormen waarbij ik de natuur en de weerselementen gebruik, waardoor je een diversiteit aan workshops krijgt. Ieder persoon is uniek, en heeft zijn eigen persoonlijke thema’s, en zijn eigen groeiproces. Door deze workshops te volgen zul je in en met de natuur werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alles zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden, en we zullen vooral ook genieten van de rust en prachtige omgeving.

De workshops gaan altijd door, onder alle weersomstandigheden, want ongeacht wat de weerselementen ook zijn, ze zijn er om jou iets te laten zien, en jou te helpen in jouw proces.

Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor deze workshops geen geoefende wandelaar te zijn.

Een workshop natuur coaching is voor jou als je:

  • De kracht wil ervaren van natuurcoaching.
  • Graag in de natuur komt of vaker zou willen.
  • Antwoord wilt op levens- en werk gerelateerde vragen.
  • De symbolen uit de natuur wil leren verstaan, en oog krijgt voor de spiegelende werking van de natuur.
  • Een verrassende workshop in een prachtig natuurgebied wilt volgen.

Alles wat onderweg op je pad komt, is een aanknopingspunt voor jouw eigen proces.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.