Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘ik en mijn relaties’

Datum/Tijd
10/06/2023
09:00 - 12:30

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Natuur coaching – één met je natuur.

Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.

Doorlopende workshops op een prachtige locatie met iedere keer een ander thema.

Met het thema van deze keer gaan we met behulp van de prachtige natuur kijken naar jou en de relaties in je dagelijks leven. Dit kan zijn je partner, je gezin, je familie, werkgever, collega, vriend etc. Waarom voel je je bij sommige personen heel prettig, en stroomt de energie van beide kanten gelijkwaardig, en waarom lopen sommige relaties wat stroever en heb je het idee dat het allemaal van één kant moet komen. Van sommige relaties zou je het liefst afscheid willen nemen, of heb je ze zelfs al helemaal buitengesloten, omdat ze je alleen maar energie kosten. Dankzij het verruimde bewustzijn dat de natuur teweegbrengt, kan een conflict of een emotionele verwijdering objectiever worden bekeken.

De workshops worden gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.

Doordat er elke keer een ander thema aan bod komt, kun je als deelnemer iedere keer deelnemen, maar zijn deze workshops ook toegankelijk als je af en toe een keer wil deelnemen.

Ik werk met diverse werkvormen waarbij ik de natuur en de weerselementen gebruik, waardoor je een diversiteit aan workshops krijgt. Ieder persoon is uniek, en heeft zijn eigen persoonlijke thema’s, en zijn eigen groeiproces. Door deze workshops te volgen zul je in en met de natuur werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alles zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden, en we zullen vooral ook genieten van de rust en prachtige omgeving.

De workshops gaan altijd door, onder alle weersomstandigheden, want ongeacht wat de weerselementen ook zijn, ze zijn er om jou iets te laten zien, en jou te helpen in jouw proces.

Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor deze workshops geen geoefende wandelaar te zijn.

Een workshop natuur coaching is voor jou als je:

  • De kracht wil ervaren van natuurcoaching.
  • Graag in de natuur komt of vaker zou willen.
  • Antwoord wilt op levens- en werk gerelateerde vragen.
  • De symbolen uit de natuur wil leren verstaan, en oog krijgt voor de spiegelende werking van de natuur.
  • Een verrassende workshop in een prachtig natuurgebied wilt volgen.

Alles wat onderweg op je pad komt, is een aanknopingspunt voor jouw eigen proces.

Reserveringen

Dit evenement is helaas volgeboekt. Voor plaatsing op de wachtlijst kunt u een bericht sturen naar info@sta-in-balans.nl