Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘Cyclus van loslaten, rust en bezinning’

Datum/Tijd
22/10/2022
09:00 - 12:30

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Natuur coaching – één met je natuur.

Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.

Doorlopende workshops op een prachtige locatie met iedere keer een ander thema.

De workshop ‘Cyclus van loslaten, rust en bezinning’ staat in het teken van loslaten, waarbij je alles terug mag geven aan de natuur (aarde) wat je niet meer nodig hebt of niet meer dient. Dit kan een periode zijn in je leven, ‘een hoofdstuk in een boek’ welke je wil afsluiten, het niet weten of de baan die je hebt nog wel bij je past, enz.  Je wil graag verder in je leven, een nieuwe start maken, iets nieuws beginnen, antwoorden op je vragen, of nieuwe ideeën willen uitwerken. Door hetgeen los te laten wat je belemmert op je pad of in je gedachten, kom je in een periode van rust en bezinning waardoor er nieuwe ideeën kunnen ontstaan, of waarin je bepaalde keuzes kunt maken, een plan welke al gezaaid is, maar door alles wat er in de weg staat nog niet duidelijk of uitgewerkt is.

Zie het als het herfstseizoen dat aanbreekt, waarbij de bladeren loslaten aan de bomen door de wind en de regen, en wij ook onze vormen en patronen kunnen loslaten, waarna er in het winterseizoen als het boven de grond stil is en er niet veel ze zien is, een tijd aanbreekt van bezinning en rust, en onze zaden in de grond zitten te wachten, om in de lente weer te kunnen ontspringen.

De workshops worden gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.

Doordat er elke keer een ander thema aan bod komt, kun je als deelnemer iedere keer deelnemen, maar zijn deze workshops ook toegankelijk als je af en toe een keer wil deelnemen.

Ik werk met diverse werkvormen waarbij ik de natuur en de weerselementen gebruik, waardoor je een diversiteit aan workshops krijgt. Ieder persoon is uniek, en heeft zijn eigen persoonlijke thema’s, en zijn eigen groeiproces. Door deze workshops te volgen zul je in en met de natuur werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alles zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden, en we zullen vooral ook genieten van de rust en prachtige omgeving.

De workshops gaan altijd door, onder alle weersomstandigheden, want ongeacht wat de weerselementen ook zijn, ze zijn er om jou iets te laten zien, en jou te helpen in jouw proces.

Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor deze workshops geen geoefende wandelaar te zijn.

Een workshop natuur coaching is voor jou als je:

  • De kracht wil ervaren van natuurcoaching.
  • Graag in de natuur komt of vaker zou willen.
  • Antwoord wilt op levens- en werk gerelateerde vragen.
  • De symbolen uit de natuur wil leren verstaan, en oog krijgt voor de spiegelende werking van de natuur.
  • Een verrassende workshop in een prachtig natuurgebied wilt volgen.

Alles wat onderweg op je pad komt, is een aanknopingspunt voor jouw eigen proces.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.