Evenement
Fit en in Balans door het leven

Datum/Tijd
20/06/2022
15:30 - 17:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Ben jij het ook zat om van de ene afslankclub naar de andere te gaan zonder blijvend resultaat? En vind je iedereen er leuker en mooier uitzien dan jezelf, of heb je last van bepaalde overtuigingen zoals het zou moeten zijn, maar eigenlijk totaal geen zin meer hebt in al die diëten, dan is fit en in balans door het leven wellicht iets voor jou.

Binnenkort ga ik starten met een groepje gelijkgestemden waarmee ik ga kijken wat er is waar jij tegenaan loopt waardoor het maar niet lukt om een blijvend resultaat te houden. We weten allemaal hoe het moet, en welke voeding goed is, en dat we moeten bewegen, maar toch lukt het maar niet om het vast te houden. Alle bestaande diëten zijn meestal voor één doelgroep, en die zijn vaak alleen gericht op het afvallen. Maar iedereen is anders, en niet iedereen heeft hetzelfde doel.

Dit doel kan namelijk voor iedereen anders zijn, met als gevolg dat het aan je voorbij gaat, en vaak de volgende vragen bij je oproept:

  • Wat mag ik mijzelf toestaan zonder mezelf schuldig te voelen
  • Wat past er bij mij zonder dat strenge dieet te volgen
  • Waarom raak ik gefrustreerd van de weegschaal
  • Waarom kan ik niet accepteren zoals het is
  • Wat is een stok achter de deur, en waarom heb ik die nodig
  • Waarom zorgen emoties en stress ervoor dat ik trek krijg in zoetigheid
  • Waarom moet ik blijven sporten om op gewicht te blijven
  • Waarom blijf ik evengoed lichamelijke klachten houden na het behalen van een ‘gezond’ gewicht

Allemaal vragen die je uiteindelijk behoorlijk kunnen frustreren en in de weg staan. Vaak zit het veel dieper in jezelf waarom het maar niet lukt, het ontastbare wat er is, maar waar je de vinger niet op kunt leggen.

Wat wij samen gaan doen is bewust worden van wat er is wat jou belemmert, en ervoor zorgen dat jij weer tevreden bent met jezelf, en jezelf gaat accepteren om wie je daadwerkelijk bent.

Geen strenge diëten, geen voedingsadviezen, geen weegschaal, maar kijken naar wat er bij jou in de weg zit, en wat jij nodig hebt voor een ideaal en gezond lichaam en geest.

De sessies hebben iedere twee weken een ander thema, waarbij gekeken wordt wat de groep nodig heeft.

Wordt jij al enthousiast bij het lezen van bovenstaande, en resultaten behalen zonder continu met gewicht bezig te zijn, dan wil ik jou graag uitnodigen om kennis te komen maken op maandag 20 juni van 15.30 – 17.00 uur in mijn praktijk.

Aan de hand van een korte intake zal er snel een duidelijk beeld ontstaan waar we mee aan de slag kunnen.

Opgeven kan door je hier in te schrijven of een mail te sturen naar nicole@sta-in-balans.nl, en heb je nog vragen dan bel of app me gerust.

Lieve groetjes, en op naar een fit leven waar jij je goed bij voelt.

Nicole

Praktijk Sta in Balans

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.