Familieopstellingen representant2023-04-23T10:02:36+02:00

Evenement
Familieopstellingen representant

Datum/Tijd
16/05/2023
19:15 - 22:15

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Familieopstellingen (groep)

Volgens de methode van Bert Hellinger, grondlegger familieopstellingen.

Door middel van een familieopstelling krijg je snel inzicht in de plek die jij inneemt binnen een systeem. Alles waar jij deel van uit maakt is onderdeel van een systeem, je familie, de organisatie waarvoor je werkt, een vereniging waar je lid van bent, school, vriendengroep, of je sociale omgeving. Door systemisch te gaan kijken naar de verhoudingen ten opzichte van een bepaald systeem kom je erachter waar eventuele belemmeringen zitten, of waarom je steeds opnieuw in bepaald gedrag vervalt welke je misschien belemmert in je ontwikkeling en groei. Een opstelling kan leiden tot acceptatie waardoor patronen waar je misschien last van hebt in je dagelijks leven worden doorbroken, waardoor je vanuit je eigen kracht verder kan groeien. Een opstelling kun je vergelijken met een levende foto. Het kan gaan over familie, organisatie, relatie, ziekte, maar ook als je twijfelt bij het maken van keuzes, of waarom je altijd valt op de verkeerde persoon, of waarom je de stap niet durft te nemen om iets te gaan ondernemen. Alles kan worden opgesteld.

Het opstellen gebeurt met de overige deelnemers van de groep. De vraagsteller kiest op gevoel de personen uit die geplaatst worden in de opstelling. Het is bijzonder hoe deze persoon voelt of denkt als degene voor wie hij of zij in de opstelling staat. Alles wat er in de opstelling plaats vindt is informatie voor de vraagsteller. Maar ook als je gevraagd wordt om deel te nemen als representant in de opstelling, zul je versteld staan om te merken dat er ook delen van jou worden aangeraakt die betrekking hebben op het thema wat is ingebracht.

Ik heet je vanaf 19.15 uur welkom met koffie/thee en iets lekkers, waarna we om 19.30 uur gaan starten met een kaartje vandaag, en een korte oefening om contact te maken met het helende veld.

De eerste opstelling start om 19.45 uur, en tussen de twee opstellingen door houden we een korte pauze.

Deze avond kan uitlopen tot 22.30 uur!

Reserveringen

Dit evenement is helaas volgeboekt. Voor plaatsing op de wachtlijst kunt u een bericht sturen naar info@sta-in-balans.nl

Ga naar de bovenkant