Workshop ‘leef je eigen plek’ in verbinding met je voorouders2024-06-16T08:26:02+02:00

Evenement
Workshop ‘leef je eigen plek’ in verbinding met je voorouders

Datum/Tijd
09/09/2024
19:00 - 22:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Workshop ‘Leef je eigen plek’ in verbinding met je voorouders – met de mogelijkheid voor één vraagsteller om een eigen thema of vraag in te brengen.

Leef en ontdek jouw ware ik binnen het familiesysteem, vanuit de verbinding met je voorouders (3 uur)  inclusief koffie, thee, water, en iets lekkers.

Tijdens deze workshop ga ik jou meenemen in de wondere wereld van het Systemisch werk en familieopstellingen, en de invloed die je voorouders op je hebben in je huidige leven. Want geloof het of niet, zij bepalen voor een groot deel hoe jij in het leven staat.

Misschien heb je al eens deelgenomen aan een familieopstelling, of zit jij eraan te denken om een keer een familieopstelling bij te wonen, maar wil je eerst graag weten wat dit precies inhoudt, dan krijg je met deze workshop de gelegenheid om hiermee kennis te maken.

Na een korte presentatie over wat systemisch werk en familieopstellingen inhoudt, gaan we door middel van een aantal systemische oefeningen, lichaamswerk, meditatie en een familieopstelling zichtbaar maken welke invloed jouw voorouders hebben op de plek die jij inneemt in jouw huidige leven thuis (alleen, of bij je partner of gezin), met je ouders, op je werk, sportschool, vriendenkring enz. en ga jij voelen hoe belangrijk het is om je eigen plek in te nemen in jouw familiesysteem van herkomst (jouw voorouders).

Neem of krijg jij namelijk onbewust door bepaalde ervaringen in jouw leven of dat van jouw (voor)ouders (waaronder ook adoptie of donorouders) een andere plek in jouw familiesysteem, dan komt er een disbalans in de onderlinge verhoudingen wat kan LIJDEN tot verstoringen in je huidige leven met je naasten, of bij het vinden van je eigen plek in een bepaald systeem waar jij deel van uitmaakt.

Door iedereen de juiste plek te geven in jouw familiesysteem, kunnen overgenomen patronen en overtuigingen die van generatie op generatie zijn doorgegeven loslaten en oplossen. Hierdoor zul jij bevrijd worden in het dragen van lasten, een bepaald lot, of familiegeheimen (karma) welke niet van jou zijn, of niet bij jou horen.

Door deze workshop te volgen ga jij het belang ontdekken om te leven vanuit je eigen plek, en zul jij je ware ik en je eigen kracht en innerlijke rust gaan ontdekken, in verbinding met je voorouders, en los van alles wat niet bij jou hoort.

In eigen vrijheid creëren en bouwen aan jouw eigen toekomst(droom)!

Highlights

  • Workshop ‘Leef je eigen plek’ in verbinding met je voorouders
  • Inclusief koffie of thee/water en iets lekkers
  • Zichtbaar maken van het belang van je eigen plek binnen het systeem
  • Inzicht geven in onbewuste verborgen patronen
  • Zien en voelen wat van jou is of van de ander
  • Inzicht leidt tot begrip
  • Rust en ruimte tot leren en veranderen

Ik ga deze avond ook een familieopstelling begeleiden, er is plaats voor één vraagsteller om een vraag of thema op te stellen. Als je dit graag wil, neem dan hiervoor even contact met me op, of zet het erbij in het opmerkingen veld. Kosten voor deze avond als je een vraag of thema wil inbrengen is €115,00

De workshop gaat door bij een deelname van min. 5 personen, en max 6 personen

Reserveringen

Tickets

€55,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€55,00
Totaal
€55,00
Ga naar de bovenkant