Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘op weg naar vertrouwen’

Datum/Tijd
16/04/2022
09:00 - 12:30

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Natuur coaching – één met je natuur.
Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.
Deze workshop wordt gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.
Deze workshop ‘op weg naar vertrouwen’ is bedoeld voor iedereen die verlangt naar meer vertrouwen in het leven, in zijn/haar kunnen, in de toekomst…Doel: Leren vertrouwen op de draagkracht van het leven zelf.

Tijdens deze workshop ga je je ware aard ontdekken door je los te maken van ervaringen vanuit je psychologische zelf, waardoor je bewust wordt in de open ruimte van het zijn.

Hierdoor ervaar je liefde in jezelf, helderheid, creativiteit, oordeelloosheid, compassie, levensvreugde en verbondenheid. Iets wat al van nature uit aanwezig is in je.

Je zult merken dat dit jouw ware aard is indien je er ontspannen in rust. Je stapt uit je beperkte ik, en komt bij de kern van het leven zelf. Vanuit deze plek zul je in staat zijn het leven toe te treden vanuit een gevoel van goedheid en vertrouwen.

Om contact te maken met die open ruimte van zijn, zullen we telkens weer onze pas moeten vertragen,  de stilte toelaten en onze aandacht focussen.

Met deze workshop zullen we door middel van aandachtoefeningen goed in ons lichaam en de omgeving waarin we ons bevinden kunnen indalen, waardoor we van daaruit op een diep niveau contact kunnen maken met een ruimer bewustzijn. Tevens gaan we kijken wat er gebeurt als we deze focus in ons dagelijks leven brengen.

Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor het volgen van deze workshops geen geoefend wandelaar te zijn.
De workshops hebben vooral de focus liggen op het werken in en met de natuur, en gaan door onder alle weersomstandigheden, met uitzondering van storm en onweer.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.