Evenement
Outdoor workshop natuur coaching ‘in contact met je hart’

Datum/Tijd
19/03/2022
09:00 - 12:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Natuur coaching – één met je natuur.
Ervaar de kracht van natuur coaching, en ontdek wat natuur coaching voor jou kan betekenen.
Deze workshop wordt gegeven vlakbij mijn praktijk in een prachtig bosrijk gebied, het Limburgs Landschap. Hier vind je mooie wandelpaden, meertjes, kabbelende beekjes, en een totale oase van rust en ontspanning. Even weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.
Deze workshop ‘in contact met je hart’ is bedoeld voor iedereen die veel in het hoofd zit, en vaak meer doet vanuit verstand, i.p.v. gevoel.
Over het algemeen zijn wij meer in contact met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart. Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door onderliggende gevoelens. Het denken zoekt controle, houvast en zekerheid, en het hoofd wil altijd graag weten, en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit, en dat kan flink vermoeiend zijn.
Het hart kent vaak een ander tempo en richt zich op zaken die er werkelijk toe doen. Het hart zoekt verbindingen, en kan rusten in vertrouwen.
Tijdens deze workshop die wordt gegeven in en met de natuur, ontdek jij wat er tevoorschijn komt als je meer in contact bent met je hart.
Het vertrekpunt en eindpunt is in mijn praktijk, en zal in totaal qua afstand heen en terug ongeveer 5 km bedragen. Je hoeft voor het volgen van deze workshops geen geoefend wandelaar te zijn.
De workshops hebben vooral de focus liggen op het werken in en met de natuur, en gaan door onder alle weersomstandigheden, met uitzondering van storm en onweer.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.