Evenement
Open Reiki avond

Datum/Tijd
04/07/2024
19:30 - 22:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Deze open Reiki oefenavond is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van Reiki 1 of Reiki 1 en 2.
Tijdens deze avond worden ervaringen uitgewisseld met elkaar, en ben je in ongedwongen sfeer bezig met het geven en ontvangen van Reiki. Bij voldoende plek mag je ook aansluiten indien je ergens anders de inwijdingen hebt ontvangen. Check dit even vooraf via de mail.
Na een gezellig start met koffie, thee en iets lekkers gaan we eerst lekker ons hoofd leeg maken met een mooie en ontspannen meditatie.  Hierna gaan jullie mekaar behandelen door middel van een tafel of stoelbehandeling. Voor deelnemers die Reiki in de tweede graad hebben is er ook de mogelijkheid om te oefenen met behandelen op afstand.
Tijdens het behandelen kunnen er edelstenen en etherische oliën worden ingezet als mooie toevoeging op de behandeling.
Je zult merken na een drukke dag hoe heerlijk het is om hier mee bezig te zijn, en hoe ontspannen en rustig je op het eind van de avond naar huis gaat, om vervolgens heerlijk te kunnen gaan slapen.
Ik werk met kleine groepjes (minimaal 4 deelnemers, maximaal 6 deelnemers), zodat we allemaal tegelijk en in alle rust bezig kunnen zijn.

Reserveringen

Dit evenement is helaas volgeboekt. Voor plaatsing op de wachtlijst kunt u een bericht sturen naar info@sta-in-balans.nl