Evenement
(Gast)workshop ‘lichttaal’ door Kaiyann Isa

Datum/Tijd
21/12/2023
19:00 - 22:00

Locatie
Sta in Balans

Categorieën


Vanavond geeft Kaiyann Isa een workshop!
Het wordt tegelijk ook een bijzonder eindejaar ritueel!
Terugkijken naar het afgelopen jaar en alle parels integreren en eventueel nog wat kadootjes uitpakken die je misschien nog hebt liggen en dan…..
Gaan we jouw creatie zaadjes voor 2024 met volle zuivere kracht in jouw quantumlevensveld planten, door specifieke creatie manifestatie stappen te nemen, bekrachtigd met de energie van jouw ware essentie… jouw Soul Song!
Eigenlijk noemt Kaiyann haar workshops ‘playshops’ juist omdat het geen informatieve lezing is of iets waar je hard voor aan de slag moet, maar een herinnering, een ontdekkingsreis op een speelse manier, die jouw ziel direct aanspreekt.
Je komt hoe dan ook tijdens deze avond in een warme oceaan van onvoorwaardelijke liefde terecht, waar daar ruimte is voor al jouw eigen ervaringen, terwijl natuurlijke activatie’s plaats vinden en jouw proces ontvouwt.
Wij zijn multidimensionale wezens, en lichttaal helpt ons om meer lagen van ons Multi dimensionaliteit te ontdekken!
Misschien kom je ook tot de ontdekking hoe lichttaal je leven kan verrijken en verdieping kan geven aan hoe je via multidimensionale communicatielijnen informatie (energie dus) kan ontvangen, integreren, vertalen, en expressie aan kunt geven.
Deze ’taal’ gaat verder dan ons begrip van taal. De focus en intentie is dat jij expressie geeft aan jouw ware essentie en energie in zijn puurste vorm, terwijl het via jouw hogere bewustzijn door komt, zonder dat het eerst door jouw ‘human mind filter’ heen gaat, waar juist belemmerende en limiterende overtuigingen en programmeringen opgeslagen zijn.
Vormen van lichttaal kunnen zijn: schrijven, in klank, met bewegingen, of zelfs in stilte.
Alle vormen van Lichttaal hebben de potentie om direct jouw 100 % (universele) brein te activeren zodat je dit ook kan benutten, en bijzondere en heldere hogere dimensionale informatie kunt waarnemen, voelen en vertalen. De krachtige ‘mind quieting’ aspect van lichttaal speelt hier ook een belangrijke rol in.
Deze (Gast) workshop is voor iedereen die ermee resoneert, of lichttaal al iets is wat deel is van je leven, of helemaal nieuw.
Wij kijken ernaar uit om jullie vanavond te ontmoeten en dit avontuur samen te beleven.
De highlights van deze bijzondere avond zijn:
– Kennismaking met lichttaal
– Meditatie reis met kristallen klankschalen en lichttaal zang
– Het tekenen van je eigen lichtcodes
– Pijnappelklier activatie om lichtcodes te kunnen decoderen en de boodschap waar te nemen
– Je ontvangt een persoonlijke boodschap van Kaiyann in afstemming met lichttaal, en krijgt het mee naar huis in een kaartje

Reserveringen

Dit evenement is helaas volgeboekt. Voor plaatsing op de wachtlijst kunt u een bericht sturen naar info@sta-in-balans.nl