Reiki cursussen

Voor wie is een Reiki inwijding?
Een Reiki inwijding is voor iedereen, zowel jong als oud, die inzicht wil hebben in zijn of haar levensdoelen, die bewuster wil leven, en die een goede balans willen hebben tussen lichaam en geest. Tevens bevordert Reiki je gezondheid. Met een Reiki inwijding in de eerste graad is het mogelijk jezelf en anderen te behandelen.

Wat is een inwijding?
Tijdens een inwijding wordt een Reiki-kanaal bij je gemaakt. De energiekanalen worden geopend, en de energie kan via de kosmos door jou heen stromen. Een inwijding is voor het leven, en zal niet meer verdwijnen, ook niet als je het maar zelden gebruikt. Het kan minder worden, maar verdwijnt nooit.

Reiki 1 cursus

Deze cursus wordt gegeven in 2 dagen (zaterdag en zondag) . Tijdens deze cursus ontvang je 4 inwijdingen, leer je de 5 leefregels volgens het USUI systeem, en wordt je vertrouwd gemaakt met de handposities voor een stoel en tafelbehandeling. Na het behalen van Reiki 1, kun je jezelf en anderen behandelen.

De prijs voor deelname aan de Reiki 1 cursus is € 175,00.
Dit is inclusief de inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie/thee met iets lekkers, een lichte lunch op beide dagen en een terugkomavond.

Tussen de Reiki 1 en Reiki 2 inwijdingen dient minimaal 3 maanden te zitten waarin je je Reiki eigen maakt, en intensief bezig bent met zelfbehandelen. De periode kan ook langer zijn, je zult zelf voelen wanneer je klaar bent om de Reiki 2 inwijdingen te mogen ontvangen.

Reiki 2 cursus

Tijdens deze cursus die in een dag (zaterdag) wordt gegeven leer je de drie symbolen, en deze te gebruiken. Ze zorgen ervoor dat je Reiki energie sterker wordt, de behandelingen meer resultaat hebben en je intuïtie groter wordt.
Met het eerste symbool kun je bepaalde gebeurtenissen uit het verleden behandelen, het tweede symbool vergroot de kracht, en het derde symbool zorgt voor emotioneel helen. Na de inwijding in de tweede graad kun je op afstand Reiki geven.
Tevens gaan we in deze cursus leren om de werking en kracht van edelstenen te voelen, en hoe we deze kunnen inzetten tijdens het geven van een behandeling.

De prijs voor deelname aan de Reiki 2 cursus is € 225,00.
Dit is inclusief de inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie/thee met iets lekkers, een lichte lunch en een terugkomavond.

Tussen de Reiki 2 en Reiki 3A Master inwijding dient minimaal één jaar te zitten waarin je regelmatig bezig bent met het geven en ontvangen van Reiki.

Reiki 3A

In deze cursus ontvang je het laatste Reiki symbool, het Master symbool. Je helende kracht in je handen zal hiermee nog meer versterken en dieper doordringen ten opzichte van Reiki 2. Je kunt nu een hele behandeling geven in 20 minuten.

Reiki 3 is de inwijding op spiritueel gebied en op zielsniveau. Het maakt de verbinding tussen ziel en persoonlijkheid sterker. De inwijding zorgt voor een grote bewustwording op alle fronten in in je leven. Je leert werken met de twee Master symbolen. Ook leer je om zelf ruimtes te zuiveren van negatieve energieën. Je kunt na deze inwijding die geheel volgens de Mikao Usui methode is, mensen helpen met blokkerende overtuigingen en gedachten.

Na deze inwijding mag je jezelf Master noemen. Ook gaan we in deze cursus een aantal grondbeginselen doen van het magnetiseren. Met behulp van een pendel gaan we de energieniveaus uitpendelen, en we gaan leren energie te gaan waarnemen. Er zullen tijdens deze cursus verschillende oefeningen aan bod komen.

Deze cursus kan in overleg individueel worden gegeven en wordt gehouden op een zaterdag. Neem hiervoor contact op via een mail.

De prijs voor deelname aan de Reiki 3A cursus is € 300,00.
Dit is inclusief de inwijding, werkboek, certificaat, koffie en/of thee en een terugkomavond.

Er is altijd een mogelijkheid om een kennismakingsavond bij te wonen, om te kijken of Reiki ook iets voor jou is. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak!

Iedere maand zal er van 19.30 – 22.00 uur een open Reiki oefenavond worden gehouden. Deze is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van Reiki, en graag bezig willen zijn met het uitwisselen van ervaringen, en met het geven, ontvangen en op afstand beoefenen van Reiki. Iedereen kan deelnemen ongeacht waar hij of zij de cursus heeft gevolgd. Tijdens deze avonden zullen er naast het oefenen met elkaar ook verschillende spirituele thema’s aan bod komen, waar we voorafgaand het oefenen van Reiki mee bezig zullen zijn. Dit kan te maken hebben met edelstenen, klankschalen, meditatie oefeningen, spiritueel schilderen, spraytjes maken e.d. De kosten voor deze avond zijn € 15,00 inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wil je graag weten wanneer deze avonden worden gehouden, dan verwijs ik je graag naar de agenda op deze site.

Sta in Balans is lid van Vereniging van Reiki-Masters Cirkel

Vragen?
Stuur een mailtje naar info@sta-in-balans.nl

Agenda